donderdag 23 oktober 2008

Weekend

Ik schrijf dit stukje in de vooravond van mijn laatste schooldag van de eerste periode. Ongelooflijk hoe snel die eerste periode voorbij gaat. Over twee weken heb ik mijn eerste tentamens alweer. Gelukkig zit er nog een week, voor mij dus één dag, vakantie tussen.

Dit weekend hoefde ik niet te werken en had bedacht om lekker aan te school te werken. Niet dat ik achterloop maar een beetje vooruit werken scheelt weer een hoop stress in de laatste week van de periode.
De eerste dag van mijn weekend, wat op vrijdag begon, sliep ik heerlijk uit tot 12.00 uur. Ik had afgesproken met een vriendin om lekker te lunchen, en aangezien ik toch in de stad was heb ik daarna nog even gewinkeld. Toen ik thuiskwam besloot ik even langs mijn ouders te gaan. Ik moest nog wat spullen terugbrengen en bleef meteen gezellig eten.
Na het eten vertrok ik naar huis, maar kreeg een smsje dat een vriendje van mij zijn verjaardag vierde, dus paste ik de koers aan.

Toen ik eenmaal om half drie thuiskwam was aan school werken geen optie. De volgende dag sliep ik ook lekker uit, ik had tenslotte weekend. Echter bleek ik tijd tekort te hebben en moest ik nog een cadeautje kopen voor diezelfde avond omdat ik nog een verjaardag had.
Na de verjaardag arriveerde ik om 22.00 uur in mijn huisje en zette automatisch de tv aan.
Hartstikke fout natuurlijk omdat er juist die zaterdag een hele goede film was.
Na de film af gekeken te hebben vielen mijn ogen dicht en werd ik zondag om 11.00 uur wakker.

Eerst maar eens een beetje opruimen dacht ik. Toen ik dat eenmaal gedaan had was het al half één en ging ik douchen. Uiteraard wilde ik iets aan dat nog gestreken moest worden dus deed ik dat ook nog. Voor ik het wist was het half twee.
Aangezien ik fanatiek voetbalfan ben ga ik altijd kijken bij mijn vriend op zondag en zo ook vandaag. Na de wedstrijd in het zonnetje te hebben doorgebracht dronk ik nog en drankje en vertrok naar huis dacht ik.

Echter besloot ik nog even langs mijn ouders te rijden omdat ik nog wat financieel advies nodig had van mijn moeder. Ik bleef meteen maar eten, ik was er nu toch.
Om half tien vertrok ik dan echt naar huis.

Eenmaal thuis belandde ik achter mijn computer. Nu dan echt nog even aan een schoolopdracht werken dacht ik. Na een kwartier bezig te zijn bedacht ik me opeens dat ik ook nog een stukje voor mijn weblog zou schrijven.
En hier zit ik dan, achter de computer te typen. Geen huiswerk gemaakt, geen schoolopdrachten gedaan, niet gestudeerd en alles behalve stress.

Ik heb een heerlijk weekend gehad en dat is het belangrijkste!

Geen opmerkingen: