vrijdag 30 januari 2009

Half time

Het is alweer een tijd geleden dat ik iets geschreven heb. Maar zoals altijd had ik het druk met van alles en ook helemaal niets.
Periode twee is voorbij gevlogen. Ondanks ik het voor mijn gevoel niet heel erg druk heb gehad met school was het de laatste weken toch behoorlijk aanpoten.

De twee periode is ook de meest chaotische die er bestaat. Deze loopt namelijk door de maand december. Buiten het feit dat er twee weken vakantie in deze periode vallen zijn er tal van andere zaken waar ik me mee bezig heb gehouden. Ik zal een kleine samenvatting geven.

Begin van de maand begon met het vieren van Sinterklaas bij mijn hoog zwangere schoonzus. Aangezien ze de 6e was uitgerekend hadden we de Sinterklaasavond iets eerder gepland. Erg gezellig. Het weekend erna was mijn zusje jarig. Naast de twee weekenddiensten waar ik voor ingepland stond moest ik er ook nog gezellig, leuk, verjaardagswaardig en zeker niet vermoeid uitzien.

De week erna was redelijk rustig wat de derde week van december absoluut compenseerde. Die week probeerde ik samen met mijn vriend iemand te helpen die naar het ziekenhuis wilde. Toen ik achterbleef bij zijn auto met zijn kinderen bleek de man een psychose te hebben. Hij heeft toen, gelukkig was mijn vriend inmiddels uit de auto, mijn autoradio helemaal aan gort geslagen waarna hij door agenten uit de auto getrokken is en naar het politiebureau afgevoerd is. Ik werd door een politiebus opgehaald samen met zijn kinderen. Ik had zelf overigens nog nooit in een politiebus gezeten dus was licht gespannen.
Na dit hele tafereel en de aangifte die eraan vast zat, ging ik door naar mijn werk. De dag erna beviel mijn schoonzus van haar derde kindje. Een kerngezonde zoon genaamd Faber.
De vrijdag had ik op mijn werk bij het Luzac een kerstdiner en kerstgala. Erg gezellig, druk en vermoeiend.
Zaterdag op kraambezoek bij mijn schoonzus en daarna door naar het gezinsvervangend tehuis omdat ik daar ook een kerstdiner had. Aansluitend daarop door naar mijn jongste schoonzus, ik heb er drie, aangezien die haar verjaardag vierde.
Zondag werken in het gezinsvervangend tehuis en de volgende ochtend beland in de week van kerst.

Begin van de week viel ik in bij verschillende cliënten omdat er veel medewerkers op vakantie waren. Eerste kerstdag gezellig met cadeaus onder de boom bij mijn ouders gevierd.
De tweede kerstdag bij mijn schoonouders met de gehele familie. Hierdoor zat er een kleine 40 man in één woonkamer. Na veel eten, spelletjes en drank overleefde ik de kerstdagen.

De week erop oud en nieuw waarbij de drank rijkelijk vloeide en ik veel oliebollen en appelflappen heb gegeten. De drie dagen erna bracht ik voornamelijk door bij de Koninklijke HFC, daar waar mijn vriend voetbalt. En toen belandde ik ongemerkt in de eerste week waarin ik weer naar school moest, ik weer aan het werk moest en de twee weken vakantie bijna vergat.

Nu eind januari zit ik halverwege het derde jaar. Ik heb afgelopen week alle vakken van periode twee behaald. Dit houdt in dat ik 30 studiepunten heb en nog zes periodes door moet zien te komen om het befaamde papiertje in handen te krijgen.

Ik kan niet wachten!

Geen opmerkingen: